Min helg

Hallojsan svejsan där borta ! jag har assåå fått maaaaasssor med request om att jag ska berätta om min valborg och även vad jag har gjort i helgen *ler* jag vet att jag har vaarit lite dålig på att uppdatera bloggen men assåhh de e så mycket just nu intervjuer o massa annat :) aja till min valborg


                                                        VALBORG
Jag bah va i skolan o liksom chillish som vanligt, sen ja bah äsch ja kanske kan dra till stan ? (valborg firas ju även där höhöö) så min kväll var planerad jag skulle vara på stan o bah sitta o njuta av livet, få vindpust i ansiktet, höra fåglarnas underbara kvitter se några luffare det var guuuld!  Aja jaah ba ringde denis o vi bah tog sellis till stan (vågar inte åka buss ensam) och när vi var på stan så satte vi oss på liksom väääääärsta lååånga stenmuren den va liksom sådära hård som sten brukar vara, vi satt o satt o satt o väntade på dendära jävla kevin! men tillslut döck han också upp och efter ett tag kom även rödhår han var rätt glad (trodde han hade vunnit på hästar men de visade sig att han fått studiebidraget) vi var alla hungriga så vi begav oss ut för att hitta en plats där vi skulle kunna tänka oss att äta på vi gick o gick o babblade på om allt o alla helt plötsligt ser vi att de sitter en gubbe 50+ utanför carlings som verkar ha fått en kraftig smäll jag baah vart värsta rädd men ja gick vidare :) kevin ville att vi skulle äta vid nån korvkiosk medans jag tog oss till pizzeria kungen... Där satt vi o åt väääärsta äckliga pizzan ja ville egentligen ha pengarna tbx men ja våga liksom inte baah säga ge mej dem typ. och efter det blev det att promenera tbx till slottet där vi såg majbrasan eller ahh "såg" kanske inte var de rätta ordet höhöhöhö.  


                                                   Fredag
fredagen var ganska chill på grill typ

                                                  Lördag
Lördag va liksom skit najs de började med att jag o lohman (rödhåret) stack iväg till mellringe o bahh lira lite boll me nåra av hans kompisar de gick väll helt okej en nackdel var att lohman sköt som en kratta höhöhö. Efter fotbollen stack vi hem och ringde upp vårat kompis "gäng" på skype *asg* och där satt vi o prata om att vi skulle grilla så vi alla samlade ihop oss på stan gick in på ica och köpte allt man behöver för att grilla (lohman blev dock blåst då han skulle köpa en 33cl dricka o fick betala 200kr för den) I stadsparken så märkte man ju direkt vem det var som var grillkungen det var ingen mindre än mej själv, man märkte verkligen att jag är född för o grilla men alltid är det nån som ska sabba allt denna gång var det kevin idioten som drog på tändvätska i gräset o tände på så vi fick flytta oss där ifrån. Jag tog en kotlett o sula upp den i luften o skulle fånga den igen men då kom en fiskmås o bet tag i den o flög iväg snacka om att jag veeeerkligen blev upprörd liksom vafan ja har ju betalat hallååå?!?  Efter ett tag kom det 3 brudar som satte sig i närheten av oss och man märkte direkt att lohman rödhår blev upphetsad (han brukar inte umgås me tjejer) han satt o skaka o bet på naglarna så jag kände att jag verkligen var tvungen att göra något åt saken, så jag gick fram till tjejerna och gav dem lohman rödhårs nummer  jag vet jag är sjysst.. näää nu ska ja röra mej emot pettersberg ska ut o jogga en snabbis pussis o kramis vi kanske syns på stanis?



ps aram du är söt!

RSS 2.0